loading...
www.3che.ir
amirhosein mohtasham بازدید : 2 جمعه 22 فروردین 1393 نظرات (0)

تجارت اجتماعی، رهیافتی نوین در تجارت الکترونیکی

تجارت اجتماعیهمگی ما با رسانه‌های اجتماعی موجود نظیر فیس بوک، یوتیوب، توئیتر و … آشنا هستیم. این رسانه‌ها که تعداد کاربران و علاقمندان‌شان به شکل چشمگیری رو به افزایش است، به جزئی جدایی‌ناپذیر در زندگی بسیاری از مردم در سراسر دنیا تبدیل شده‌اند. مطابق با نتایج حاصل از یک بررسی، ۷۴ درصد کاربران اینترنتی برای اخذ تصمیم خرید خود بر اطلاعات دریافتی از رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. جذابیت، پویایی و اقبال عمومی به رسانه‌های اجتماعی، کسب و کارهای گوناگون را به استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل این ابزار در راستای دستیابی به اهداف تجاری خود سوق داده است. این امر شکل‌گیری مفهوم جدیدی در حوزه تجارت الکترونیکی، تحت عنوان تجارت اجتماعی را در سال‌های اخیر موجب شده است. در این پست تلاش می‌کنم مفهوم تجارت اجتماعی، مزایا و مولفه‌های اصلی آن را برای شما بیان کنم.

تعریف تجارت اجتماعی

تعریف تجارت اجتماعیتوسعه سریع رسانه‌های اجتماعی و وب ۲٫۰ ، پتانسیل عظیمی برای تغییر و تبدیل رویکرد‌ تجارت الکترونیکی از یک شیوه محصول محور به مشتری محوری در یک محیط اجتماعی فراهم آورده است. رسانه‌های اجتماعی با حجم قابل توجه مخاطبان خود که روزانه زمان زیادی را صرف فعالیت در آنها می‌کنند، زمینه مناسبی برای معرفی، بازاریابی و فروش محصولات و خدمات فراهم می‌آورند. در این فضا است که مفهومی تحت عنوان تجارت اجتماعی شکل می‌گیرد.

اصطلاح تجارت اجتماعی اولین بار در نوامبر سال ۲۰۰۵ میلادی توسط شرکت یاهو مطرح شد و به شکل خاصی از تجارت الکترونیکی اطلاق می‌شود که راه‌کاری اجتماعی، خلاقانه و تعامل محور در بازارهای آنلاین را دنبال می‌کند. در واقع با بکارگیری رسانه‌های اجتماعی آنلاین که از تعاملات و مشارکت اجتماعی کاربران حمایت می‌کنند، بازاریابی، مقایسه، خرید، فروش و اشتراک محصولات و خدمات تسهیل می‌یابد. در یک تعریف ساده‌تر، تجارت اجتماعی استفاده از پتانسیل رسانه‌های اجتماعی در حوزه تبادلات تجارت الکترونیکی است.

مزایای تجارت اجتماعی

تجارت اجتماعی مزایای فراوانی برای کسب و کارها به همراه دارد. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • امکان برقراری رابطه نزدیکتر با مشتریان: رسانه‌های اجتماعی امکانات فراوان و جذابی برای برقراری ارتباط با کابران دراختیار کسب و کارها قرار می‌دهند،‌که عمدتا هم هزینه‌ای ندارند؛
  • امکان اطلاع‌رسانی سریع محصولات و خدمات جدید به مشتریان: کاربران رسانه‌های اجتماعی زمان زیادی را در طول روز به گشت و گذار در این شبکه‌ها اختصاص می‌دهند، ‌از این رو بنگاه‌ها به شکلی سریع و موثرتر می‌توانند اخبار محصولات خود را به مشتریان اطلاع‌رسانی کنند؛
  • امکان بازاریابی دهان به دهان(Word-of-mouth) توسط مشتریان و به شکلی بسیار کم هزینه: نحوه عمل رسانه‌های اجتماعی، شرایطی را فراهم می‌کند که با مکانیزم‌هایی نظیر به اشتراک‌گذاری و لایک کردن، در واقع به صورت سلسله مراتبی، شبکه‌ای از مشتریان ایجاد شده و خود مشتریان و کاربران به تبلیغ محصولات و خدمات می‌پردازند؛
  • اعتماد بیشتر مشتریان به رسانه‌های اجتماعی: نظر به اینکه مشتریان اعتماد بیشتری به اطلاعات دریافتی از طریق رسانه‌های اجتماعی نظیر توصیه‌ها، پیشنهادات و یا نقدهای سایر کاربران شبکه اجتماعی در مورد محصول یا سرویس خاصی دارند، بکارگیری آنها به عنوان ابزار بازاریابی، اثربخشی بیشتری خواهد داشت؛
  • ابزارها و امکانات پویای رسانه‌های اجتماعی: ارائه قابلیت‌های مختلف ارائه نظرات، اشتراک‌گذاری مطالب، قابلیت آپلود فیلم و عکس، و … ، تجارت در این فضا به مراتب پویاتر و جذابتر از سایر فضاهای سنتی خواهد بود؛
  • افزایش رتبه در موتورهای جستجو: حضور در رسانه‌های اجتماعی باعث افزایش ترافیک وب‌سایت کسب و کار شما خواهد شد. علاوه بر این استفاده از رسانه‌های اجتماعی به معنای ایجاد لینک‌های بیشتر، بوکمارک‌ها، نظرات و … بوده که به افزایش رتبه شما در نتایج موتور‌های جستجو کمک می‌کند.تجارت اجتماعی

مولفه‌های تجارت اجتماعی (۶c’s)

تجارت اجتماعی دربرگیرنده ۶ مولفه اصلی است که با در نظر گرفتن حرف اول کلمات آنها، تحت عنوان ۶Cs نامیده می‌شوند، این مولفه‌ها عبارتند از:

اجتماع (Community)

برای موفقیت در این حوزه، می‌بایست یک اجتماع آنلاین ایجاد کنیم به طوری که مشتریان ما نیز عضوی از این اجتماع باشند. این موضوع باعث ایجاد و حفظ یک رابطه پایدار با مشتریان می‌شود. در گذشته‌‌ای نه چندان دور، بنگاه‌ها اغلب با استفاده از گروه‌های پست الکترونیکی، اتاق‌های چت و فروم‌ها، اجتماعات مجازی ایجاد می‌کردند، امروزه با استفاده از رسانه‌های اجتماعی نظیر فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام و … امکان ایجاد این اجتماعات ساده‌تر و پویاتر شده است.

محتوا (Content)

تجارت اجتماعیمحتوای انتشاریافته یکی از حیاتی‌ترین مولفه‌ها برای موفقیت تجارت اجتماعی و برقراری رابطه با مشتریان، سرمایه‌گذاران، و سایر ذینفعان است. مطالب و اطلاعاتی که در رسانه‌های اجتماعی ارائه می‌کنید،‌ می‌بایست منطبق بر خصوصیات و نیازهای مخاطبین شما بوده و آنها را با خود همراه نماید. در واقع محتوای مناسب و تعاملی امکان نزدیکی مخاطبان با برند کسب و کار شما را افزایش داده و موجب افزایش اعتماد آنها می‌شود. همچنین امروزه محتوایی که توسط کاربران و مشتریان تولید می‌شوند مورد توجه قرار گرفته است. این شکل از محتوا علاوه بر کاهش هزینه تولید محتوا، امکان مشارکت و تعامل مشتریان را افزایش می‌دهد.

زمینه (Context)

زمینه، به فناوری‌های تسهیل‌کننده ارتباطات اجتماعی اشاره دارد. در عصر حاضر، تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها، امکان رصد بلادرنگ رویدادهای گوناگون جهان را فراهم آورده‌اند. فناوری‌های گوناگون ارائه شده در این عرصه نیز کمک فراوانی به توسعه این فضا کرده است. سرویس‌های مختلف گوگل، پرداخت الکترونیکی و فناوری‌هایی نوین نظیرGPS، امکان فعالیت در این عرصه را آسان نموده‌اند. بکارگیری این فناوری‌ها، زمینه مناسبی برای توسعه تجارت اجتماعی فراهم می‌کند.

تجارت (Commerce)

مسلم است ایجاد اجتماع آنلاین، تولید محتوای مناسب و فراهم کردن زمینه به تنهایی برای تجارت اجتماعی کافی نیستند. در این فضا باید به تجارت بپردازیم و این مستلزم فراهم کردن و به کارگیری تراکنش های تجاری مناسب با کمک خرده فروشان، بانک‌ها، شرکت های بیمه و … است. باید تراکنش‌هایی از نوع B2B و B2C، را سازماندهی کنیم. علاوه بر این ارائه خدمات متنوع به مشتریان از جمله ارائه اطلاعات محصولات و پشتیبانی موثر از مشتریان، به شکل‌گیری هرچه بهتر این تجارت کمک می‌رساند.

اتصال (Connection)

در این شکل از تجارت باید همیشه آنلاین بود. باید با مشتری ارتباطی دائم برقرار کرده و اصطلاحا همیشه به مشتری متصل باشیم. این ارتباط می‌تواند با ارسال ایمیل به مشتری، پاسخ دادن به سوالات و ارتباط دائم با مشتریان از طریق رسانه‌هایی نظیر توئیتر برقرار شود.

گفتگو (Conversation)

منظور ارتباط و گفتگوی دائم با مشتریان است. این ارتباط صرفا به معنی پاسخ به مشکلات فنی مشتریان نیست. بلکه باید به صورت دائم در رابطه با کیفیت محصولات، نیازهای جدید آنها، محصول مورد علاقه آنها و … با مشتریان صحبت کرده و نظرات‌شان را دریافت کنیم.

اصل اساسی در تجارت اجتماعی

تجارت اجتماعی در عین مزایای فراوانی که دارد، نیازمند توجه و تلاش زیادی است. مزایای این شکل از تجارت در صورتی‌که به خوبی مدیریت و راهبری نشود، می‌تواند حتی تاثیر منفی بر کسب و کار شما به جای گذارد. در رابطه با تجارت اجتماعی، یک اصل اساسی را همواره در نظر داشته باشید:

صبور باش« تجارت اجتماعی، نیازمند صبر و حوصله فراوانی است. زمان زیادی می‌برد تا یک کسب وکار، بتواند باشگاه هواداران اجتماعی خود را ایجاد کند و نباید انتظار داشت با ایجاد یک صفحه در رسانه‌ای اجتماعی و با اندکی تبلیغ، بازار را بدست گرفت. باید در نظر داشت که برای موفقیت و شناخته شدن در بستر رسانه‌هایی همچون فیسبوک، یوتیوب و توئیتر، باید صبور بود و فعال و پرانرژی در این فضا، حضوری مستمر داشت.»

جمع بندی

تجارت اجتماعی، به عنوان یکی از اشکال نوین تجارت الکترونیکی، به سرعت در حال گسترش است و به نظر می‌رسد که شکل غالب تجارت آینده خواهد بود. در این شیوه، هدف استفاده از ظرفیت رسانه‌های اجتماعی در راستای انجام تعاملات تجاری است. در واقع تجارت در یک محیط اجتماعی، مشتری محور و پویا انجام شده و کاربران و مشتریان در فرآیند تجارت به شکلی گسترده مشارکت فعال دارند. بدین ترتیب است که رابطه موثرتری با مشتریان برقرار شده، تبلیغات به سادگی و موثرتر و با صرف هزینه کمتر انجام شده و پویایی کسب و کار افزایش می‌یابد. این پست نقطه شروعی برای مطرح کردن و پرداختن به رهیافت تجارت اجتماعی بود. در پست‌های بعدی، تلاش می‌کنم ابعاد گوناگون این مفهوم را تشریح نمایم.

منبع: 3che

amirhosein mohtasham بازدید : 1 یکشنبه 17 فروردین 1393 نظرات (0)

فرآیند خرید اینترنتی

هر چند فرآیند خرید اینترنتی از جنبه طی مراحلی نظیر جمع‌آوری اطلاعات لازم، تصمیم‌گیری خرید، انتخاب کالای مورد نظر، سفارش کالا خرید آنلاینو پرداخت وجه آن مشابهت زیادی با فرآیند خرید از یک فروشگاه عادی دارد، اما این فعالیت‌ها در فضای اینترنت بسیار متفاوت از فضای فیزیکی است. با توجه به اینکه در فضای اینترنت، شما نمی‌توانید فروشنده را به شکل رودر رو ببینید و قادر به لمس و مشاهده کالای مورد نظر خود و امتحان خصوصیات مختلف آن تا پیش از خرید نیستید، از این رو می‌بایست نکات زیادی را به هنگام خرید از یک فروشگاه اینترنتی مد نظر قرار دهیم. اطمینان از هویت واقعی فروشگاه، نحوه بررسی کالا یا خدمت موردنظر، آگاهی از شرایط معامله و یا فسخ آن، نحوه ارائه اطلاعات شخصی، نحوه پرداخت وجه کالا، دریافت آن و نیز در صورت نیاز پشتیبانی لازم بعد از خرید، از جمله نکات بسیار مهمی هستند که می‌بایست حتما به هنگام مراجعه به یک فروشگاه اینترنتی به قصد خرید بدان‌ها توجه نماییم. در این پست به بررسی نحوه حصول اطمینان از هویت فروشنده و فروشگاه اینترنتی می‌پردازیم و در پست‌های بعدی سایر موارد مرتبط را تشریح می‌کنیم.

بررسی هویت فروشنده و فروشگاه

اولین نکته مهم در خرید آنلاین، بررسی هویت فروشگاهی است که بدان مراجعه می‌نماییم. آیا می‌توان به ادعای فروشنده یا فروشگاه اینترنتی که خود را به عنوان یک فروشگاه معتبر یا به عنوان یکی از شعب یک فروشگاه زنجیره‌ای شناخته شده معرفی می‌کند، اطمینان کرد؟

یکی از نکات مهم در این خصوص، روشی است که از طریق آن به یک فروشگاه اینترنتی متصل می‌شوییم. روش‌های زیر برای آشنایی و مراجعه به یک وب‌سایت اینترنتی قابل تصور می‌باشد.

- موتورهای جستجو

- روزنامه‌ها جراید، اخبار و تبلیغات رسانه‌ای

- خویشاوندان، دوستان، همکاران

- فورم‌ها و اتاق‌های گفتگوی اینترنتی

- یک مرجع دولتی

راهی که برای اتصال به یک فروشگاه اینترنتی بر می‌گزینید، تاثیر زیادی در حصول اطمینان از هویت ادعایی یک فروشگاه دارد. اصولا بهتر است پیش از ورود به یک وب‌سایت، از مرجع معتبری برای وصل شدن به آن استفاده کنید. در این راه، بهترین توصیه به شما این است که تا حد امکان به فروشگاه‌هایی مراجعه نمایید که اعتبار آنها توسط دوستان و آشنایان شما که آنها را می‌شناسند یا تجربه خرید از آنها را داشته‌اند، تایید شده باشد. بدین طریق تا حد زیادی از مخاطرات مراجعه به یک فروشگاه ناآشنا کاسته می‌شود.

پس از ورود به وب‌سایت مربوطه و پیش از انجام خرید، اقدامات دیگری را نیز می‌توان برای اطمینان یافتن از هویت فروشگاه انجام داد. بررسی هویت مالک فروشگاهیکی از این اقدامات مطالعه صفحه «درباره ما» است که عموما در همه وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی بخش یا صفحه‌ای تحت این عنوان وجود دارد که اطلاعات درباره نام مسئول فروشگاه، سازمان یا شرکت متولی فروشگاه، مختصری راجع به تاریخچه فعالیت، آدرس پستی و تلفن تماس فروشگاه در آن قید شده است. علاوه بر مطالعه این بخش جهت حصول اطمینان بیشتر می‌توان پیش از خرید با تلفن ارائه شده در فروشگاه جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس گرفت و سوالات بیشتری درباره فروشگاه، نحوه خرید و شرایط فروش آنها جویا شد، بدین‌ترتیب هم می‌توان نسبت به شرایط خرید و فروش آنها و هم میزان پاسخگویی آنها در قبال سوالات و مشکلات خریداران آگاهی بیشتری کسب نمود.

آیا مرجع دولتی وجود دارد که خریداران اینترنتی را در پی‌بردن به هویت واقعی یک فروشگاه کمک کند؟

نماد اعتماد الکترونیکی

پاسخ این سوال مثبت است. طرح نماد اعتماد الکترونیکی، راه‌کاری است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کاستن از مخاطرات ذهنی مصرف‌کنندگان و خریداران اینترنتی در رویارویی با انواع بی‌شمار فروشگاه‌هایی اینترنتی در طی ۳ سال گذشته اجرایی شده است. نماد اعتماد، مکانیزم بررسی و صحت سنجی هویت فروشگاه‌های اینترنتی را از طریق اخذ مدارک و اسناد هویتی مالک و مکان فیزیکی فروشگاه، استعلام سوابق فردی مالک از پلیس نظارت بر اماکن ناجا و نیز اخذ تعهد محضری در خصوص صدق گفتار و پایبندی فروشگاه به تعهدات خود، انجام می‌دهد و بدین ترتیب تا حد زیادی مخاطره ذهنی خریداران در خصوص هویت فروشگاه‌های اینترنتی را می‌کاهد. بدین معنی که خریداران می‌توانند در صورت مشاهده نماد اعتماد در یک فروشگاه اینترنتی، حداقل نسبت به هویت واقعی آن فروشگاه و صحت آدرس پستی و شماره‌های تماس ارائه شده در وب‌سایت و اصالت ادعای آنها اطمینان خاطر داشته باشند. بنابراین توصیه می‌شود حتی‌الامکان از فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد خرید کنید. فهرست این فروشگاه‌ها را می‌توانید در وب‌سایت نماد اعتماد الکترونیکی پیدا کنید.

amirhosein mohtasham بازدید : 7 جمعه 15 فروردین 1393 نظرات (0)

مقالات زیادی تاکنون منتشر شده است که ادعا می کنند می دانند بهترین زمان ارسال پست در فیسبوک چه وقتی از شبانه روز است. درحالیکه اغلب این نوشته ها، نظریات متفاوتی در این زمینه ارائه داده و با یکدیگر در تعارض هستند، فکر می کنم نتایچ آنها با چیزی که من در این پست ارائه کرده ام، نیز در تعارض باشند. آنچه اینجا ارائه می شود، ممکن است دقیقا آن جیزی نباشد که مایلید بشنوید، اما بهترین زمان برای انتشار پست، به نظر من بستگی به کار شما و نوع مخاطبتان دارد. با کمی تلاش بیشتر، خلاقیت به خرج دادن و رصد کردن رفتار مخاطبان خود، شما می توانید زمان مناسب را بیابید.

تمرکز بر درک مخاطب

تحقیقات نشان می دهد که پست های فیس بوک نیمی از مخاطبان خود را تنها ظرف ۳۰ دقیقه بدست می آورند. در نتیجه شما می بایست بتوانید مشخص کنید که علاقمندان شما چه زمان هایی بر روی فیسبوک حضور دارند و به نحوی برنامه ریزی کنید که پست های تان را در همان محدوده زمانی به اشتراک بگذارید.

گام ۱: تعیین کنید مخاطب شما کیست.

برای تعیین بهترین زمان ارسال پست، به ویزگی‌ها و خصوصیات مختلف مشتریان خود نظیر سن، جنس، سطح تحصیلات، طبقه اجتماعی، علاقمندی‌ها و … توجه کنید. ممکن است از این منظر، آنها متفاوت از چیزی باشند که شما انتظار دارید یا فکر می‌کنید. شما می‌بایست خصوصیات مختلف آنها، رفتارهای آنها در طول زمان نظیر تعداد دفعاتی که یک پست را لایک کرده‌اند یا نوع واکنش‌هایی که به پست‌های شما داشته‌اند، بررسی کنید. اگر محدوده کاری شما در مناطق مختلف کشور توزیع شده است یا اینکه به طیف وسیعی از مشتریان خدمت ارائه می‌دهید، بهتر است منطقه سکونت مشتریان خود و نقاط جغرافیایی پرتراکم حضور آنها را نیز بررسی و تعیین کنید.

گام ۲: به این موضوع فکر کنید که روز مخاطبان شما چگونه سپری می شود.

اگر توانسته باشید ویژگی‌های فردی مشتریان خود را در مرحله اول تا حدی تعیین کنید، الان وقت آن است که به این موضوع فکر کنید که روز آنها به چه صورت می گذرد، آیا علاقمندان شما، عموما مادران خانه‌دار هستند؟ آیا دانشجو هستند؟ ساعت کاری آنها چه بازه زمانی است؟ همه این عوامل می‌تواند به تعیین بهترین زمان ممکن برای به اشتراک گذاردن پست بر روی صفحه‌تان، کمک کنند.

گام ۳: آنچه را که می دانید بکار بگیرید.زمان

اطلاعاتی را که درباره مشتریان‌تان بدست آورده‌اید برای ارسال موثر پست‌های خود استفاده کنید. اطلاعات و آمارهای منتشر شده از سوی موسسات تحقیقاتی و خود فیسبوک هم می تواند شما را در این امر یاری کند.

آمارهای فیسبوک درباره میزان بکارگیری آن

امروزه اغلب مردم بیشتر از طریق ابزارهای همراه نظیر موبایل و تبلت برای اتصال به فیسبوک استفاده می کنند. آمار دقیق این کاربران ۷۵۱ میلیون نفر در ماه می باشد. کسانی که نمی دانند یا تردید دارند که مخاطبانشان اغلب از چه ابزارهایی برای اتصال به شبکه فیسبوک استفاده می کنند، می‌توانند از فیسبوک اینسایتس (Facebook Insights) برای بررسی دقیق تر این موضوع استفاده نمایند. فیسبوک اینسایتس، یک ابزار قدرتمند و مناسب برای کسانی است که خواهان دنبال کردن رفتار کاربران و مخاطبان  شان و دستیابی به درک بهتر از عملکرد صفحه خود بر روی فیس بوک هستند. اگر می‌خواهید تحلیل کنید که چه تعداد از پست های قبلی شما، توسط مخاطبانتان مشاهده شده و اثربخشی لازم را داشته‌اند، می‌توانید از داده‌هایی که فیسبوک اینسایتس در اختیار شما قرار می‌دهد، استفاده نمایید. البته به یاد داشته باشید که این داده‌ها، تنها تعداد لایک‌ها، کامنت‌ها و اشتراک گذاری‌های مخاطبانتان را شامل می‌شود و کلیک بر روی لینک‌ها را در بر نمی گیرد.

به این آمار توجه کنید… ۸۰ درصد کاربران فیسبوک که محدود سنی آنها بین ۱۸ تا ۴۴ سال است به محض بیدار شدن از خواب، ابتدا تلفن‌های هوشمند خود را چک می کنند. تصور کنید اگر کاربران شما در زمره این افراد باشند، انتشار محتوای جدید در ساعات اولیه روز، بدین معنی است که آنها پست‌های شما را  به احتمال زیاد خواهند دید. این یک نمونه استفاده از آمار برای تعیین زمان مناسب جهت انتشار پست می‌باشد.

براساس آمارها، ۸۶ درصد کاربران اینترنتی که از موبایل برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنند، اعلام نموده اند که معمولا به هنگام تماشای تلویزیون از موبایل استفاده می‌کنند. این افراد همچنین، آخر هفته‌ها در مقایسه با ایام کاری هفته، تقریبا دو برابر از موبایل خود برای وصل شدن به شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. البته عجله نکنید، اینکه آنها آخر هفته‌ها بیشتر به شبکه‌های اجتماعی وصل می‌شوند، بدین معنی نیست که آن زمان، بهترین زمان برای انتشار پست باشد چرا که در همان زمان، احتمالا شما مجبورید با صدها نفر از دوستانِ مشتریان خود و یا سایر برندهایی که مشتریانتان دنبال می‌کنند، رقابت نمایید. بررسی‌ها نشان می‌دهد که مناسب‌ترین زمان برای فرستادن پست‌های جدید، زمانی است که اولا مخاطبان و علاقمندان به صفحه شما از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند و در عین حال در آن زمان کمترین تعداد پست‌ها از سوی سایر رقبا و یا دوستان آنها برایشان ارسال می‌شود. شما می‌بایست فاصله زمانی را تعیین کنید که این مشخصات را دارند یعنی:

۱) اغلب مخاطبانتان در آن زمان آنلاین هستند؛

۲) حداقل پست‌ها در آن زمان برای آنها ارائه می‌شود.

یکی از امکاناتی که فیسبوک در اختیار شما قرار می‌دهد، مشخص نمودن نوع ابزاری است که مخاطبین برای اتصال به صفحه شما از آن استفاده می‌کنند. توجه به این اطلاعات، می‌تواند کمک قابل توجهی در تعیین خصوصیات رفتاری آنها و استراتژی مناسب برای بهترین زمان ارسال پست‌های جدید شما ارائه کند. نهایتا اینکه به یاد داشته باشید که زمان همه چیز نیست! تعیین زمان بهینه برای به اشتراک گذاردن پست بر روی فیسبوک به تنهایی مشارکت و علاقمندی کاربران را زیاد نمی کند، در کنار تعیین زمان مناسب، می‌بایست بر روی محتوای خود و کیفیت آن تمرکز کنید.

اگر مایلید می‌توانید نظر خود را در خصوص بهترین زمان به اشتراک گذاشتن پست بر روی فیس بوک با دیگران در پاسخ به این پست درمیان بگذارید!

منبع: www.3che.ir

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 3
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 13
  • بازدید سال : 17
  • بازدید کلی : 79